Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 614]

per Redacció, el 1 de juliol de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Un dia vaig quedar amb un noi que feia més de mig any que parlàvem i ens teníem moltes ganes. Ens vam liar, després va baixar la mà al cony, ens vam masturbar. De tan calenta que estava ens vam estirar a terra i vam començar a follar. Ens va donar un morbo perquè en qualsevol moment podia venir algú. Ho repetiria mil vegades.

Noia, 18 anys
Em mola el meu entrenador de futbol que en té 21. Fa dos anys que li tiro els trastos. Fa dos mesos, a un torneig de tres dies, em vaig assabentar que ho havien deixat amb la nòvia. No vaig deixar escapar l'oportunitat. Al vespre, vaig entrar a la seva habitació i vaig dir-li el què sentia, vam començar a tocar-nos i vam acabar follant tota la nit, els millors polvos de la meva vida. L'endemà no rascava la pilota! Ara estem junts! Un sol de persona i un tigre al llit!

Noi, 16 anys
Fa uns dies que estava amb la meva novia i ens van pujar a un bus qualsevol perquè no sabíem que fer i llavors em vaig fer el loco i li vaig portar a un lloc on hi havia lavabos perquè li vaig dir que havia de pixar. Ella em va dir d'entrar junts al lavabo de noies i a l'entrar, em diu que té molta calor i es descorda el sostén. De sobre li començo a donar petons i ens posem super calents. Vam acabar follant i és que a sobre ella no parava de fer soroll i des de fora s'escoltava si passava algú. QUIN MORBOOOOO.

Noia, 17 anys
Un dia vaig anar a un apartament amb els seus amics, i amb un feia temps que estava de tonteo. Llavors, a la segona nit vaig sortir a fumar i ell també i quan anava cap a dins en va estirar el braç i em va menjar la boca i vam acabar al lavabo fent de tot. Total, que l'endemà els meus amics van preguntar que eren aquelles taques blanques del mirall.

Noi, 16 anys
Una vegada estàvem parlant amb la meva amiga de coses que estaríem disposats a fer al sexe i vam dir que faríem un trio. A la setmana següent vaig parlar amb una amiga més del mateix i al final va succeir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: