Logotip de Adolescents.cat

El germanastre d'Elvis Presley confessa el motiu de la seva mort

per Redacció, el 30 de juny de 2023 a les 06:00
Recentment, s'ha estrenat el documental de Prime Video "Elvis' Women", que parla sobre la vida de l'Elvis Presley.

El seu germanastre, David Stanley, va tenir l'oportunitat de participar-hi i va confessar algunes coses que no han agradat gens al públic. D'una banda, va assegurar que l'Elvis tenia predilecció per les noies joves de 15 i 16 anys, però que gràcies a la seva fortuna, fama, poder i carisma, el cantant sempre aconseguia que no l'arrestessin.


D'altra banda, també va afirmar que el cantant es va suïcidar. "Va premeditar prendre els medicaments que el van matar. Amor, dolor, exposició, simplement no va poder suportar-ho més", va afirmar.

En un principi, en David va negar els seus comentaris en una publicació de Facebook, la qual va eliminar poc després. No parava de rebre crítiques pels seus comentaris.


Finalment, va reconèixer el seu errors i va oferir una disculpa a través del seu compte d'Instagram. "Em disculpo pels comentaris negatius que vaig fer en el documental d'Elvis que es va filmar l'any passat. No hi ha justificació per als meus comentaris i comprenc completament la vostra indignació", va escriure Stanley.

Finalment, va afirmar que estimava a l'Elvis i que sempre ho faria, assegurant també que el seu germanastre es mereix l'adoració i el respecte dels seus seguidors.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: