Logotip de Adolescents.cat

Tini Stoessel parla sobre la seva salut mental

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 06:00
Tini Stoessel ha començat la seva gira per Espanya i ha concedit una entrevista a El País on ha confessat que estava passant per un moment dur.

Segons explicava, fa unes setmanes no s'imaginava poder estar a dalt d'un escenari. "Literalment fa tres setmanes vaig estar en un procés de tocar fons. No em podia aixecar del llit. Tenia atacs de pànic, per diferents motius, meus, personals", deia.


"No em veia capaç de fer una entrevista, de tornar a pentinar-me, i va ser pensar a tenir aquesta gira a Espanya, on tinc una comunitat enorme, i vaig treure força per aconseguir aquesta meta. M'ajuden les meves amigues, que van viatjar amb mi, el meu nòvio, la meva psicòloga, amb la que fa dos mesos que estic en teràpia tots els dies. I aquí estic. Així que la meva vida mola a estones, com la de tothom", expressava.

També va parlar sobre com l'afecten les fake news i les crítiques que rep a través de les xarxes socials: "En el seu moment em va afectar molt. Es van inventar que estava internada per un trastorn alimentari i jo estava menjant llet amb galetes amb la meva mare. Jo crec que és una ferida que em van fer des que en tenia 15, ara l'estic tractant i tinc eines".


L'artista també va voler dedicar-li unes paraules als seus fans de Barcelona abans d'acabar el concert: "Fa tres setmanes veia molt llunyà poder tornar a pujar a un escenari i va ser una meta que em vaig posar al cap i poder estar aquí és un gran assoliment i és realment gràcies a vosaltres per tot l'amor que em doneu, moltes gràcies".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: