Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 28 de juny al 4 de juliol

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Viuràs aquesta setmana un amor intens i apassionat. Aprofita l'oportunitat de sorprendre la seva parella amb gestos romàntics i aventures emocionants si està en una relació. No dubtis a prendre la iniciativa i expressar els teus sentiments si estàs solter. La teva oportunitat d'enamorar-te i deixar-te portar és ideal durant l'estiu.

TAURE
Experimentaràs estabilitat i lleialtat en la teva vida romàntica aquesta setmana. Aprofita l'oportunitat d'aprofundir els llaços i establir una base sòlida de confiança si estàs en una relació. Si estàs soltera, és possible que coneguis a algú que comparteixi els teus ideals i objectius. L'amor arribarà si et mantens fidel a tu mateixa.

BESSONS
Serà una muntanya russa emocional aquesta setmana en termes d'amor. Poden presentar-se oportunitats per a fer nous amics, però també és fonamental mantenir les teves emocions sota control. Comunica el que sents honestament i sense pors. Durant aquest estiu, gaudeix dels alts i baixos de l'amor i confia en la teva intuïció!

CRANC
Aquesta setmana seràs sensible i empàtica en les teves relacions amoroses. Aprofita l'oportunitat d'expressar els teus sentiments d'una manera profunda i genuïna. Dedica temps a desenvolupar connexions romàntiques i emocionals amb la teva parella si estàs en una relació. És possible que coneguis a algú que et faci sentir realment especial si estàs soltera.

LLEÓ
Viuràs una brillant i apassionant setmana en l'amor. Si estàs en parella, aprofita per a ser el centre d'atenció de la teva parella sorprenent-la amb gestos extravagants. Podries atreure l'interès de diverses persones interessants si estàs soltera. Gaudeix d'un moment romàntic sota el càlid sol d'estiu confiant en el teu atractiu magnètic!

VERGE
Passaràs aquesta setmana pensant i analitzant la teva relació. Pensa per un moment en què vols i esperes d'una relació. Busca una comunicació honesta i oberta amb la seva parella per veure si podeu continuar junts i créixer. Si estàs soltera, no t'afanyis a res i espera a conèixer a algú que coincideixi amb els seus criteris. Arribarà el moment adequat per a l'amor!

BALANÇA
L'harmonia i l'equilibri en l'amor seran abundants per a tu aquesta setmana. Aprofita l'oportunitat d'enfortir el teu vincle emocional amb la teva parella si està en una relació i intenta arribar a un acord sobre les decisions crucials. És possible que coneguis a algú que t'atregui emocional i físicament si estàs soltera. Busca la bellesa en l'amor i confia en la teva intuïció!

ESCORPÍ
Aquesta setmana en les relacions, t'enfrontaràs amb una gran passió. Si estàs en parella, aprofita l'oportunitat d'enfortir els teus llaços afectius i descobrir nous angles d'intimitat. Si estàs soltera, és possible que experimentis una poderosa atracció per algú que desperti els teus desitjos més profunds. Dona't permís per a estimar!

SAGITARI
Aquesta setmana estarà plena d'emoció i alegria en l'amor per tu. Si estàs en una relació, aprofita l'oportunitat de descobrir coses noves i emocionants per a fer junts. No temis sortir de la teva zona de confort quan estiguis soltera i conèixer gent nova. Les oportunitats d'experimentar l'amor i la diversió durant l'estiu són infinites!

CAPRICORN
Aquesta setmana en la teva vida romàntica experimentaràs compromís i estabilitat. Si estàs en una relació, aprofita l'oportunitat d'aprofundir els teus llaços i crear un futur estable per a tu. Si estàs soltera, pots trobar a algú que estigui preparat per a una relació compromesa i que comparteixi els teus valors. Mira de trobar l'estabilitat emocional sense tenir por de deixar que el teu cor s'obri.

AQUARI
Viuràs moltes sorpreses i noves relacions en l'amor aquesta setmana. Incorpora una mica d'espontaneïtat i aventura en la teva vida amorosa si estàs en una relació. Si estàs soltera, és possible que et trobis amb algú interessant en un moment inesperat. Permet-te gaudir el moment i aprofita les oportunitats per a l'amor!

PEIXOS
Aquesta setmana seràs sensible i romàntica en l'amor. Passa temps desenvolupant un ambient romàntic i compartint moments íntims si estàs en una relació. Si estàs soltera, pots experimentar forts sentiments d'atracció per algú que et fa sentir les teves emocions més fortes. Deixa't portar per l'amor seguint la teva intuïció!





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: