Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió de playbuzz
Noia, 16 anys
La meva germanastra i jo portem dos mesos liades sense que els nostres pares ho sàpiguen.

Noia, 18 anys
Fa 3 anys una amiga meva em va preguntar si era verge i jo sí que ho era encara. En aquell moment em vaig sentir molt pressionada i em vaig inventar que m'havia tirat a 4 tios. Des d'aquell dia que la gent segueix pensant que és veritat...

Noi, 21 anys
Porto temps col·leccionant mitjons de diferents colors i dissenys. Cada cop que visito la casa d'un amic, discretament m'emporto un parell de mitjons com un record especial. Guardo la meva col·lecció en una caixa amagada sota el meu llit i, de tant en tant, els trec i els organitzo amb cura segons la longitud i l'estil. Ningú al meu cercle proper sap de la meva fascinació pels mitjons, i gaudeixo d'aquest peculiar secret que li dona una mica de diversió i misteri a la meva vida diària.

Noia, 15 anys
Fa 2 anys que m'he adonat que sóc bisexual, i només ho saben els meus amics. No he dit res a la família i no sé com fer-ho. Total, que ara mateix m'encanta una noia i si passés alguna cosa, no sé com ho explicaria a la meva família.

Noia, 17 anys
A vegades em fa por entrar a l'habitació de la meva mare per si s'està masturbant.

Noia, 18 anys
Tinc una por terrible a enamorar-me i que em trenquin el cor o em facin mal. Per això desaparec de la vida de les persones abans que em puguin fer mal.

Noi, 16 anys
M'agrada molt el meu professor. Des del primer dia que el vaig veure entrar per la porta. Sempre noto que ens fem miradetes, i un dia, em vaig posar super calent i vaig anar al lavabo a masturbar-me pensant en ell. El problema, és que està casat, amb una dona, però resulta que l'altre dia el vaig veure liant-se a saco amb un tio...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: