Logotip de Adolescents.cat

Així sona "Parella Imperfecta", el nou single de Lal'Ba que no podràs parar de ballar

per Redacció, el 28 de juny de 2023 a les 06:00
Lal'Ba té nou single: "Parella Imperfecta", una cançó que parla sobre les diferències d'una parella que s'acaba de conèixer i que veu que la seva relació és impossible.

El tema sorprèn per la seva original fusió entre dos estils tan allunyats com la sardana i la batxata. Forma part del seu primer àlbum No hi ha dies dolents i segur que no podràs deixar de ballar-la aquest estiu.

La seva lletra destaca per la seva originalitat, amb fragments com: "Jo era un flabiol i tu un tamborí / Eres la subscripció que havia de cancel·lar / Estar amb tu és com fer allioli sense ou / Eres més sec que el pantà de Sau".

Lal'Ba s'ha posicionat com un dels grups del moment amb cançons com Quan Arribi Lal'Ba o Abella Reïna, que sumen milers de reproduccions a les plataformes digitals. Pots escoltar tota la seva música al seu Spotify.




Propers concerts


 10 juny. Talarn
 17 juny. Magnífic Fest. Lleida
 22 juny. Valls
 6 juliol. Festival Cruïlla. Barcelona
 15 juliol. Festival Anòlia. Igualada
 20 juliol. Sant Sadurní d’Anoia
 29 juliol. Empordà Musc Festival. La Bisbal d’Empordà
 07 agost. White Summer. Palamós
+ dates per anunciar

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: