Logotip de Adolescents.cat

Com utilitzar un mirall per augmentar el plaer

per Redacció, el 27 de juny de 2023 a les 06:00
Si tens ganes d'experimentar noves sensacions durant el sexe, prova de col·locar un mirall al sostre. Les parelles que ho han provat asseguren que el sexe és molt més entretingut i excitant si es veuen reflectits.

Abans de posar en pràctica aquesta tècnica en parella, prova-la sola. Busca un lloc on et sentis a gust com, per exemple, un lavabo amb mirall, i observat sense roba. Un cop et sentis còmode, crea un ambient agradable i demana a la teva parella que t'acompanyi (pots mirar d'apagar el llum i col·locar espelmes aromàtiques, per exemple).



Si no saps on mirar, els especialistes aconsellen que miris les parts del teu cos que més t'agraden. El cabell, els pits, les cames... La clau és sentir-te bé amb tu mateix/a i apreciar la manera com reacciones al plaer. I, sobretot, no tinguis por a mirar la teva parella i com gaudeix del moment.

Aquestes són algunes de les millors postures per apreciar el moment:



 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: