Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 26 juny al 2 de juliol

per Redacció, el 26 de juny de 2023 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Estàs ple d'energia i llest per a començar les seves vacances. Pren decisions importants i confia en el seu instint, serà una setmana plena d'emocions. Segueixi els seus interessos i no tingui por de córrer riscos. Aprofita al màxim les teves vacances! Tindràs bona sort el dimecres.

TAURE
Aprofita la primera setmana de vacances per a relaxar-te i gaudir de les teves activitats preferides, que no has tingut temps de fer fins ara. Tingues en compte que les teves vacances són un moment per a relaxar-te i gaudir de tot. Tindràs bona sort el dissabte.

BESSONS
Tindràs una setmana plena de diversió socialitzant. Aprofita l'oportunitat de socialitzar amb amics i participar en activitats divertides. Tindràs l'oportunitat de forjar noves relacions i viure moments inavaluables en aquest dia. Explora amb valentia i aprofita les experiències que t'ofereixen! El dijous estaràs de sort.

CRANC
Aquesta setmana et ve molt de gust passar-la amb la gent que estimes. Aprofita-la per a passar temps amb la teva família i compartir moments amorosos i significatius. Gaudeix de les comoditats d'estar a casa mentre estàs de vacances i crea records duradors. El diumenge serà el teu dia de sort.

LLEÓ
Tindràs una setmana meravellosa i imaginativa. Aprofita aquesta oportunitat per a expressar-te i fer una declaració amb el que fas. La teva oportunitat de brillar i exhibir el teu veritable jo arribarà aquest dia. Gaudeix dels teus moments divertits i creatius. El divendres serà el teu dia de sort.

VERGE
La teva atenció estarà en l'organització i la planificació aquesta setmana. Aprofiti aquesta oportunitat per a decidir què vol obtenir de les seves vacances. Tindrà la claredat i determinació que necessites en aquests dies per a planificar els detalls del teu viatge. Organitza el seu temps perquè puguis aprofitar els moments productius i relaxants. El dilluns serà el teu dia de sort.

BALANÇA
Serà una setmana plena d'harmonia i equilibri. No s'ha de perdre l'oportunitat d'aconseguir un equilibri entre el gaudi i la pau interior. Tindràs l'oportunitat d'interactuar avui. Abans de prendre una decisió informa't bé. Gaudeix dels moments de tranquil·litat per a la reflexió. El dimarts serà el teu dia de sort.

ESCORPÍ
La teva atenció estarà en l'autodescobriment i la transformació aquesta setmana. Aprofita aquesta oportunitat per a aprendre més sobre qui ets. El dimecres serà el teu dia de sort.

SAGITARI
Setmana d'aventura i expansió per a tu. Aprofita l'oportunitat d'explorar nous llocs i viure experiències emocionants. Aquest dia et donarà l'oportunitat d'aventurar-se i descobrir nous horitzons. Aprofiti al màxim les seves vacances i deixi's guiar pel seu esperit viatger. El dia de sort per a tu serà el dijous.

CAPRICORN
Aquesta setmana et centraràs en assolir les metes i el creixement personal. Aprofita l'oportunitat d'establir bases sòlides per als teus projectes. Aquests dies et donaran la determinació i la perseverança necessàries per a aconseguir els teus objectius durant les teves vacances. El dia de sort per a tu serà el divendres.

AQUARI
Setmana de connexió social i diversió per a tu. Això et donarà l'oportunitat de connectar amb amics i gaudir de moments d'alegria i companyonia. Gaudeix al màxim de les teves vacances envoltat de persones especials! El dia de sort per a tu serà el dissabte.

PEIXOS
Aprofita la setmana per a descobrir què és el que realment vols. Serà una setmana tranquil·la, que necessites per a créixer interiorment. Permet-te sanar i renovar-te! Aquesta setmana et donarà l'energia i determinació per a evolucionar i créixer durant les teves vacances. Permet-te brillar i renéixer! El dia de sort per a tu serà el diumenge.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: