Logotip de Adolescents.cat

Què pots fer quan una amistat et decep?

per Redacció, el 5 de juliol de 2023 a les 06:00
Que una amistat et decebi pot fer molt de mal. Perds la confiança en aquella persona i la vostra relació pot acabar. Però, si de veritat vols mantenir aquest amic/ga a la teva vida, el millor serà que aprenguis a resoldre els conflictes de manera adequada.

Com expliquen des de Somos Estupendas, una decepció apareix quan les expectatives que tens d'algú no es compleixen. És una emoció molt relacionada amb la tristesa i pots sentir-la com aquesta. Tot i això, té coses positives com que et permet aprendre què pots i no pots esperar d'algú i t'ajuda a reubicar una persona a la teva vida.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: