Logotip de Adolescents.cat

Troben un perillós bacteri en aquest maquillatge

per Redacció, el 22 de juny de 2023 a les 06:00
Si recentment has comprat productes de la marca Essence, ves amb compte, ja que s'ha trobat un bacteri al corrector d'ulleres Essence Camouflage+ Matt.

L'Agència Espanyola de Medicaments (AEMPS) ja ha retirat del mercat diversos lots dels productes afectats. Concretament, són els ODBCB i ODBCA del to 50, 'warm toast'. El número del lot es pot veure a la part inferior del flascó.

 


Aquests contenen el microorganisme "Pseudomonas aeruginosa", que comporta riscos per a la salut, sobretot en persones amb el sistema immunitari debilitat o problemes de salut.


Per això, l'AEMPS demana a totes les persones que el facin servir i que en tinguin alguna unitat que s'adrecin a l'establiment on el van adquirir per tornar-lo.

L'empresa responsable de la fabricació, Cosnova GmbH, ja ha publicat una nota a la seva pàgina web informant sobre els fets ocorreguts i demanant als usuaris que deixin de consumir-lo.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: