Logotip de Adolescents.cat

La teoria que assegura que el Titanic mai es va arribar a enfonsar

per Redacció, el 23 de juny de 2023 a les 06:00
Hi ha una teoria que sosté que el Titanic va ser substituït dies abans d'enfonsar-se pel seu germà bessó, l'Olympic. Van canviar els noms visibles dels vaixells, van afegir una xemeneia falsa a l'Olympic i van canviar alguns detalls més perquè els dos vaixells semblessin idèntics.

Per què es va fer aquest canvi? J. P. Morgan, propietari de tots dos vaixells, només tenia assegurat el Titanic, i unes setmanes abans, l'Olympic havia patit una gran fissura en un lateral. Com que el cost de reparació era molt elevat, va decidir fer-lo passar pel Titanic, fingir un accident i així cobrar l'assegurança.


Hi ha moltes pistes que indiquen que tot estava planejat. D'una banda, uns dies abans de l'accident un vaixell de la mateixa companyia va realitzar el mateix recorregut que el Titanic, quedant-se ancorat prop del lloc on va passar la tragèdia i ple de mantes. Un fet sospitós, i més encara tenint en compte que es van treure tots els vots salvavides del Titanic poc abans que sortís del port.

Així doncs, la teoria sosté que el que J. P. Morgan volia realment era crear la Reserva Federal dels Estats Units. Aquesta seria la raó per la qual tots els partidaris de la Reserva Federal van cancel·lar el seu viatge en el darrer moment, mentre que aquells que s'oposaven van embarcar i van perdre la vida en aquest tràgic accident.


Aquesta terrible tragèdia va tenir lloc l'any 1912 i van perdre la vida més de 1.500 persones.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: