Logotip de Adolescents.cat

Ja es poden consultar les notes de la selectivitat

per Redacció, el 22 de juny de 2023 a les 06:00
Ja es poden consultar les notes de la selectivitat d'aquest 2023 al portal d'accés a la universitat.

Per consultar-les només cal introduir l'identificador d'estudiant i la contrasenya. A més de veure les notes, també es pot descarregar un certificat de la prova amb les qualificacions, amb la mateixa validesa que un original.


Aquells estudiants que no estiguin d'acord amb la nota obtinguda en una o diverses matèries, poden demanar una revisió dels exàmens. Es pot fer des del dia 22 de juny fins al 26 de juny des del mateix portal d'accés a la universitat.

Els alumnes poden triar entre demanar una verificació de la qualificació o una nova correcció de l'examen. Els resultats d'aquestes revisions dels exàmens es faran públics el 6 de juliol i es podrà sol·licitar veure les proves des d'aquell dia fins al 10 de juliol.


La verificació de l'examen consisteix a comprovar que totes les qüestions han estat avaluades i que no hi ha errors d'aspectes formals ni errades de càlcul de la qualificació final. En aquest cas, la nota resultant només pot ser igual o superior a la nota inicial i serà la definitiva.

En el cas de demanar una segona correcció, un professor  diferent de qui va fer la primera correcció s'encarregarà de corregir de nou l'examen. La qualificació final serà la mitjana de les qualificacions dels correctors. Si hi ha una diferència de dos o més punts, un altre corrector farà una tercera correcció i la qualificació final serà la mitjana aritmètica de les tres qualificacions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: