Logotip de Adolescents.cat

On actuarà la Taylor Swift?

per Redacció, el 21 de juny de 2023 a les 06:00
Ahir, dimarts 20 de juny, la Taylor Swift va compartir la seva gira internacional, on podem trobar molts països d'Europa. Espanya, com era d'esperar, està a la llista, però no passarà per Barcelona, sinó per Madrid.
 

L'artista estarà el 30 de maig del 2024 a l'estadi Santiago Bernabéu amb el seu The Eras Tour, una única data. Tot i això, no es descarta que tregui més dates un cop faci sold out, com ha fet amb altres ciutats.

Les swifties catalanes estaven convençudes de que la celebritat vindria a Barcelona, per la qual cosa s'han dut una important decepció. Tot i això, la majoria assegura no tenir cap problema en desplaçar-se a la capital o, fins i tot, altres països.


Per poder aconseguir entrades cal registrar-se a la web taylorswift.com/tour abans del dia 23 de juny a les 23.59 hores. D'entre totes les persones registrades, es triarà a l'atzar un nombre de persones per participar a la venda i la resta passaran a formar part de la llista d'espera.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: