Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 21 al 27 de juny

per Redacció, el 21 de juny de 2023 a les 10:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Els astres et conviden a ser emocionalment vulnerable en l'amor aquesta setmana. Si has estat reprimint les seves emocions, ara és el moment de deixar-les sortir. No tinguis por de dir la teva veritat i mostrar la teva vulnerabilitat. Algú especial apreciarà que t'obris i se sentirà atret per la teva passió i sinceritat.

TAURE 
Segurament,estàs pensant molt en les teves relacions aquesta setmana. Utilitza aquest temps per a determinar el que realment necessites en una relació. Mai tinguis por de comunicar les seves expectatives i establir límits. Les teves relacions seran més fortes si tens clar que és el que vols en el terreny emocional.

BESSONS 
El teu encant i amabilitat seran més forts aquesta setmana. Utilitza aquest entusiasme per a establir contactes i fer nous amics. Algú que comparteix els teus interessos i passions podria ajudar-te a forjar un vincle especial. Gaudeix de les discussions que conviden a la reflexió i estigues obert a noves possibilitats romàntiques.

CRANC 
La teva capacitat de connectar amb la teva intuïció amorosa durant aquesta setmana és crucial. Fes cas a les teves emocions i a la veu dins de tu. Dedica algun temps a analitzar els problemes d'una relació si notes que alguna cosa no va bé. Sempre tingues en compte que mereixes el veritable amor i la felicitat.

LLEÓ 
La seguretat en tu mateix i el teu carisma estaran en el seu millor moment aquesta setmana. Utilitza aquesta energia per a expressar el teu amor i atenció a la teva parella o una altra persona que t'importi. Els llaços emocionals s'enfortiran amb accions romàntiques i una comunicació oberta. Gaudeix de les seves experiències compartides.

VERGE 
Probablement, et sentiràs més realista i orientada a l'amor aquesta setmana. És possible que desitgis seguretat i tranquil·litat en les relacions que té. No tinguis por d'establir objectius a llarg termini amb la teva parella. Per al desenvolupament emocional, la dedicació i la lleialtat són necessaris.

BALANÇA 
Troba un equilibri entre les teves necessitats i les de la teva parella aquesta setmana. En les teves relacions, estigues molt atenta a la comunicació i l'empatia. Superar qualsevol desafiament en l'amor requerirà compromís i adaptabilitat. Tingues en compte que la confiança és la base de l'amor veritable.

ESCORPÍ 
Probablement, experimentaràs un amor més fort i apassionat aquesta setmana. No tinguis por d'expressar els teus sentiments si els tens per algú. Accepta ser oberta i honesta amb tu mateixa. Si tens el coratge de donar tot el que tens, l'amor veritable i profund està molt a la vora.

SAGITARI 
Aquesta setmana, és crucial que posis èmfasi en el romanticisme divertit i espontani. Mentre gaudeixes de la companyia de la teva parella o de les teves cites divertides, deixa que brilli el teu costat bromista. Un dels secrets per a potenciar els llaços afectius són el riure i l'alegria.

CAPRICORN 
El més probable és que estiguis experimentant una sanació emocional en l'amor durant aquesta setmana. És hora de deixar enrere qualsevol dolor o decepció del passat per a poder aprofitar noves oportunitats. Dona't permís per a donar i rebre amor lliurement. Si ho deixes entrar, la felicitat et trobarà.

AQUARI 
Les majors qualitats en l'amor que tens aquesta setmana seran la teva singularitat i originalitat. Sigues autèntica sense por. Si algú t'estima, ho farà tal com ets. Les connexions emocionals més satisfactòries són les que es basen en la llibertat i el respecte.

PEIXOS 
Aquesta setmana, és crucial que et connectis amb els teus sentiments d'amor més intensos. Para esment als missatges que venen del teu cor i intuïció. Dedica algun temps a investigar qualsevol incertesa o inseguretat que puguis estar experimentant. La claredat emocional et guiarà cap a connexions romàntiques més profundes.






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: