Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 21 de juny de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió de playbuzz
Noia, 18 anys
A jo i el meu millor amic sempre ens havien preguntat si ens havíem liat, perquè en una de les festes que vam coincidir ens la vam passar junts ja que el meu ex (en aquell moment nòvio) estava de vacances. Mai va passar res, però jo li tenia ganes. Quan per fi ho vam deixar amb el meu ex vam tornar a coincidir en una festa i quan jo li vaig dir que m'acompanyes a vomitar (anava molt tocada) se'm va llançar i ens vam acabar liant. Ara sempre que ens trobem de festa o quedem ens liem, però ningú sap res.

Noi, 24 anys
Estudio comerç en secret i menteixo dient als meus pares que encara estudio informàtica, i així porte 4 anys.

Noia, 18 anys
La primera vegada que em va molar una tia i ho vaig fer públic va ser fals. Simplement, ho vaig dir per què sabia que era lesbiana i necessitava treure-m'ho de sobre i sabia que si no posava un motiu de pes em farien fora de casa. Els meus amics tampoc en saben res de la mentida. Que soc lesbiana és l'únic cert.

Noia, 17 anys
Crec que m'agrada el meu cosí. Fa poc que hem començat a parlar més, abans quasi ni ens veiem, però per coses de ma vida hem tornat a coincidir més. Quan estic amb ell em ric molt i parlem de tot. No sé, tinc la sensació que ell sí que m'escolta.

Noi, 12 anys
Quan m'avorreixo a casa surto a la muntanya i em masturbo i em corro. I si passa algú jo no paro i em veu. Em posa molt.

Noi, 18 anys
No m'agrada fer treballs en grup. Ho odio. Sempre que vaig amb algú penso que ho faria millor si ho fes jo sol, a casa meva amb silenci perquè a la classe no hi ha qui calli i no em concentro.

Noia, 15 anys
La cosa és que mai havia tingut la regla fins el cap de setmana passat en el qual em va baixar mentre el meu primer lio m'estava fent dits per primer cop. Vaig passar molta vergonya, ja que se li va quedar la mà bruta i no estàvem a casa, així que em va acompanyar a comprar compreses després d'haver entrat a un bar per rentar-se les mans fent veure que li havia caigut sang del nas.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: