Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 613]

per Redacció, el 24 de juny de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
A la setmana de la graduació de segon de batxillerat, un de l'insti se m'havia insinuat. El fet és que aquell dia vam acabar anant de festa tots els del curs i tan sols ens vam trobar vam començar a liar-nos davant de tothom com si no hi hagués demà. Em va convidar a casa seva 7 dies després i la cosa va pujar de to fins al punt de tocar-nos a l'habitació dels seus pares, els quals estaven a casa. Quin morbo!

Noia, 15 anys
A un torneig de bàsquet vaig conèixer un noi, i ens vam quedar parlant al passadís de l'hotel fins a les 8 del matí. Cap a les set i mitja, vam començar a posar-nos tendres i se'm va llençar. Vam acabar liant-nos a saco al puto passadís.

Noia, 17 anys
Vaig començar a parlar amb un noi cinc anys més gran que jo, la cosa anava molt bé per missatges, però al final vam decidir quedar per primer cop. Em va venir a buscar a mitjanit, i vam estar donant voltes amb el cotxe mentre em tocava la cama i em feia dits. Al final de la nit, vam acabar al mig d'un bosc follat i va ser top.

Noi, 14 anys
Estava l'altre dia parlant per Insta amb una amiga meva un any més gran i no viu a la mateixa ciutat que jo... Vam començar a parlar sobre les nostres experiències sexuals i al final ens vam acabar enviant nudes... Ara, quan un dels dos està horny escriu a l'altre i ens masturbem per videotrucada... No sé quan podrem quedar, però quan quedem li faré de tot perquè el seu cul... buff!!! Crec que me'n vaig a enviar-li un missatge només de pensar-hi.

Noia, 18 anys
Un dia vaig quedar amb les meves amigues i ens vam calentar, i amb aquests que vam acabar despullades, dibuixant com seríem si fóssim tios, bàsicament com seria la nostra polla. Em va posar molt, però des d'aquell dia que no parlem del que va passar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: