Logotip de Adolescents.cat

Les 5 millors gelateries de Barcelona

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 12:00
L'estiu ja ha arribat i no hi ha millor manera de celebrar-ho que menjant-se un bon gelat. A continuació et compartim una llista de les 5 millors gelateries de Barcelona per anar-hi amb amics o família:

 


Versió sense playbuzz
Delacrem
La gelateria Delacrem és coneguda per la seva excel·lència en la qualitat i el gust dels seus gelats. Fa servir ingredients frescs i naturals, els quals aporten una textura exquisida. Té dos locals molt acollidors a Barcelona, un al carrer Enric Granados, 15, i l'altra al passeig de Sant Joan, 59.

Gelaaati! di Marco
Està situada al barri del Born i és una gelateria que fusiona la tradició italiana amb la creativitat i originalitat. Els seus gelats estan elaborats de manera artesanal amb ingredients frescs i d'alta qualitat.

Rocambolesc
Aquesta gelateria ha estat creada pels germans Roca i ofereixen una experiència única. El gelat més famós és el panet, que consisteix en un brioix farcit de gelat i toppings. Boníssim!

Eyescream and Friends
Aquesta gelateria ofereix gelats en forma d'ull acompanyat amb diferents toppings. Està situada al barri del Raval i s'ha convertit en un dels llocs preferits dels amants dels gelats per la seva originalitat.

Parallelo
Està situada al barri del Poble Sec i destaca pels seus gelats vegans i sense gluten. Els seus sabors són únics i originals, com el de ceps o formatge blau amb xocolata negra.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: