Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 19 de juny de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Versió sense playbuzz
Noi, 18 anys
Anem el mateix insti. Ella va un curs enrere que jo. Des que he vist aquesta noia estic molt malalt li parlo alguna vegada, però quan li miro els ulls començo a tremolar i no em surten paraules. Let's see if she can understand my extreme LOVE for her ❤⚽️

Noia, 13 anys
Ets un nen d'Alacant. Ets un any més gran i t'agrada passar temps al gimnàs. Tens bon físic i t'agrada presumir-lo a l'Insta, encara que fa temps que no parlem. O 😻

Noia, 14 anys
Ens hem conegut al cau aquest any i a l'última sortida que vam fer ens van posar al mateix grup. Allí et vaig conèixer una miqueta més i ets súper maco. Et vaig mirar molt i crec que tu a mi també. A la nit, molt tard, jo estava parlant amb unes amigues a les lliteres i vau venir a parlar també, tu i una amiga teva. La meva inicial és la E, si saps qui sóc obra'm per Insta.

Noia, 18 anys
Vaig llegir el missatge que deia que t'encanta la meva intel·ligència, que soc una mica tímida pero sempre sé el que faig i que el meu nom comença per L (que és veritat). També em deies que des que va començar el curs que no em treus els ulls de sobre; i que ets un noi de 17 anys. Si et refereixes a mi, és a dir, si soc a la qui busques, obre'm per Instagram o WhatsApp o Gmail.

Noia, 17 anys
El dilluns passat, vaig coincidir amb tu al gimnàs. Ets un noi alt de metre "1'80-1'85" i anaves amb una samarreta negra. Calculo que tens uns 18 anys. Jo soc baixeta i portava pantalons grisos i samarreta blanca Nike. Si llegeixes això fes-me un senyal la pròxima vegada que coincidim.

Noi, 13 anys
Fa temps que ens coneixem, però mai cap dels dos s'ha llençat comences per la lletra P així que si veus això llançat ja collons.

Noi, 19 anys
Te conegut fa poc gràcies a què la teva entrenadora de bàsquet és la meva 2a entrenadora. Em caus molt bé i ets molt guapa. No sé si llegiràs això, però el teu nom comença per L i el meu per A.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: