Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 17 i 18 de juny

per Adolescents.cat, el 17 de juny de 2023 a les 10:52
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Tractar als altres com t'agradaria que et tractessin a tu. Aquesta frase tindrà una importància especial per a tu aquest cap de setmana. El teu comportament davant l’actitud d’algú et farà sentir orgullós de tu mateix. En l’amor, és hora de ser sincer amb el que sents, encara que això pugui no agradar l’altre. Dia de la sort: diumenge.

TAURE
Aquest cap de setmana tens plans que et fan molta il·lusió, sobretot després d'alguns imprevistos que t’han fet tenir uns dies dolents. Aprofita per recuperar energies i tot començarà a funcionar millor. Tindràs un conversa que et marcarà amb un signe d’aire. Moment de la sort: dissabte al matí.

BESSONS 
Aconseguiràs sortir-te amb la teva gràcies a les teves habilitats persuasives. Vigila, però, perquè hi ha algú del teu entorn a qui això li podria molestar. Pot ser que no t’ho digui directament, però t’ho farà notar amb la seva actitud. Hi ha temes no resolts que pesen més del que creies. Aquest cap de setmana és un bon moment per parlar-ne. Moment de la sort: diumenge.

CRANC
La teva tendència a la dualitat, als pensaments contradictoris, fa que de vegades et sentis especialment confós. Tot i que sovint les opinions dels altres encara et generen més dubtes, aquests dies et convé parlar amb algú de confiança. Ara bé, explica-li només a ell/a o si no podria acabar sent contraproduent. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

LLEÓ 
Avui brillarà la teva habilitat per a parlar i convèncer. Deixaràs enrere certes pors i això es notarà. La teva confiança no només millorarà la teva autoestima, sinó que t’ajudarà a encarar una conversa amb algú que et posa molt nerviós/a. Serà un cap de setmana de creixement personal. Moment de la sort: dissabte al matí.

VERGE 
Fes-te escoltar. El teu punt de vista aquest cap de setmana serà especialment important perquè pot canviar certes coses. Si no exposes el que penses amb claredat, però, pots perdre una oportunitat important. Les decisions que prenguis aquests dies tindran un pes destacat pel teu futur. Dia de la sort diumenge al matí.

BALANÇA 
La teva manera de ser ordenada i analítica jugarà a favor teu. Aconseguiràs solucionar un imprevist d’última hora i te’n sortiràs millor del que creies. Algú del teu entorn et mostrarà la seva gratitud amb un regal o detall que no oblidaràs. Moment de la sort: diumenge.

ESCORPÍ 
El que diguin de tu pot agradar-te o no, però no t’has de deixar influenciar i has de seguir el teu propi criteri. Fer massa cas als altres t’ha portat més d’un problema, així que si tens dubtes, abans d’actuar, pensa en el que sents i en el que faries tu. Un signe d’aire pot ajudar-te. Moment de la sort: dissabte. 

SAGITARI 
Aquest cap de setmana hauràs d’estar alerta perquè algú necessitarà la teva intervenció. Et veuràs obligat a posar certa distància perquè la situació no t’afecti de manera directa i, si mantens la calma, ho aconseguiràs. En l’amor, una informació que no t’esperaves et generarà confusió. Millor que aclareixis les coses o la teva imaginació et podria portar a conclusions que no són certes. Dia de la sort: dissabte a la nit. 

CAPRICORN 
Estàs decebut i això fa que et costi obrir-te a certes persones. Hi ha algú, però, que et vol demostrar que li importes i no li dones l’oportunitat de fer-ho. Reflexiona sobre la teva actitud perquè podries estar allunyant persones que valen molt la pena i que miren per tu. Moment de la sort: diumenge. 


AQUARI 
Aconseguiràs que t'escolti una persona que fins ara no havia posat massa atenció en les teves paraules. Això et donarà cert impuls i t’atreviràs a expressar algunes sensacions que t’havies guardat per tu. Començaràs a veure un canvi positiu i això t’alliberarà mentalment. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

PEIXOS 
Hi ha algú que sap més del que creus, però no t’ho diu. Si notes un canvi d’actitud, parla amb aquella persona abans que les coses vagin a pitjor i hi hagi malentesos. Has de preparar-te per afrontar crítiques i mesurar molt bé les teves paraules. Dia de la sort: dissabte.







Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: