Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de juny

per Adolescents.cat, el 16 de juny de 2023 a les 10:05
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Estàs gastant molta energia en algú que saps que probablement no faria el mateix per tu, però t’està costant posar límits. Tindràs una petita crisi interna perquè veuràs que el que penses i el que fas no van en la mateixa línia. Distreure’t i sortir, t’ajudarà.

TAURE 
Tindràs l’oportunitat de fer una cosa diferent i aquesta vegada no dubtaràs. Et deixaràs portar pel moment i viuràs una experiència que et quedarà en la ment. Hi haurà tensió amb una persona d’un signe de terra. No la provoquis.

BESSONS 
Ets una persona molt tossuda i sempre vols aconseguir el que proposes. Aquesta vegada, però, no depèn només de tu, sinó també d’una altra persona. No insisteixis més o te n’acabaràs penedint. Has d’intentar controlar aquesta part del teu caràcter i escoltar més els que t’estimen. 

CRANC 
Aquest novembre et recorda a algú especialment i això t’està afectant. En alguns moments et sentiràs apàtic i amb els ànims baixos. Procura que els records no et controlin. Explicar el que sents a un amic/ga et pot anar bé per alliberar-te.

LLEÓ 
Avui hauràs de mantenir una conversació complicada amb dues persones que t’importen. Demostraràs la teva empatia i el teu do de la paraula. Tot i que el principi potser sentiràs que no ha anat bé, al final del dia la teva paciència donarà els seus fruits.

VERGE 
Si algú t’ha explicat una cosa íntima, intenta no revelar-la a altres persones perquè podria acabar sent perjudicial per tu. Vigila el que dius i a qui ho dius. Hi ha gent amb qui no acabes de confiar i la teva intuïció no sol fallar. 

BALANÇA
Avui una experiència del passat et servirà per afrontar una situació i esquivar certs errors. Intenta mantenir-te en calma, perquè els nervis sempre són els que et fan dir coses massa de pressa.

ESCORPÍ 
Sents que hi ha algunes persones que t’estan transmetent la seva energia negativa i no t’estan ajudant a avançar. Potser hauries de prendre distància si vols superar certs obstacles que per tu són complicats. 

SAGITARI 
Un tema familiar t’ha creat tensió i malestar aquests dies. Has intentat mantenir la calma, però avui expressaràs tot el que t’has estat reservant per tu. Les teves paraules tindran un impacte diferent del que creies. 

CAPRICORN 
De vegades ets molt passional i expresses les teves opinions amb tanta convicció que, sense voler-ho, pots fer sentir ignorats als altres. Avui algú t’ho farà saber i t’ho sabràs prendre amb una tranquil·litat que et sorprendrà. 

AQUARI 
Veus una oportunitat on ningú més l’està veient. Hauràs de decidir si apostes per la teva intuïció o fas cas a la teva part més racional. Les paraules d’una persona que admires poden fer-te decantar per una opció en concret. 

PEIXOS 
Les teves paraules poden tenir conseqüències inesperades i arribar més lluny del que et creus. Vigila a l’hora de parlar malament d’algú perquè és una actitud que no et beneficiarà gens. En l’amor, tens bones energies amb Taure. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: