Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 15 de juny

per Adolescents.cat, el 15 de juny de 2023 a les 10:01
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.














Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Avui algú s’esforçarà per animar-te, però algun dels seus comentaris no et farà gens de gràcia. Intenta no prendre’t-ho malament: controlar les paraules no sempre és fàcil. Guardar silenci serà més encertat que parlar. Llegir et podria anar bé per trobar certes respostes.

TAURE 
Avui faràs un petit pas que t’ajudarà a recuperar la teva força interior i que et permetrà persistir en un projecte que et fa molta il·lusió. Serà un dia de reconciliació, sobretot en l’àmbit de les relacions. T’entendràs molt bé amb els signes de Terra. 

BESSONS
La lluna creixent en el teu signe fa que aquests dies tinguis algú molt present i això no t’agradarà. Aquesta situació d’incomoditat pot ser que et faci actuar de manera impulsiva i acabis prenent decisions que no et beneficiïn. Ves amb compte.

CRANC 
Avui tindràs les emocions una mica descontrolades. Aprofita-ho a favor teu, perquè aquesta intensitat et pot anar bé per desencallar converses pendents. Hi ha algú que s’està fixant en tu, però no ho vols veure. Al vespre, podries rebre un avís en forma de senyal.

LLEÓ 
Avui has de tenir les idees clares abans de comunicar-les. Escriure t’anirà bé per posar ordre i per pensar amb perspectiva. Centra’t en allò que realment vols i deixa de banda els que creus que són els desitjos dels altres. 

VERGE 
De vegades, encara que vulguem, no sempre podem gaudir d’algú tant temps com nosaltres voldríem. Si creus que aquella persona no t’està donant la dedicació que et mereixes, no t’ho guardis per tu. Expressa’t encara que et costi, però fes-ho en un moment de calma, perquè de vegades els nervis et perden.

BALANÇA 
Et faran una proposta amb la qual et sentiràs molt a gust, tot i que et generarà cert nerviosisme. No avancis esdeveniments i deixa que les coses segueixin el seu ritme. Creu en tu i en les teves capacitats. 

ESCORPÍ 
Avui podries viure una situació força conflictiva a causa d’un malentès que no ha estat aclarit a temps. Intenta aguantar la calma fins que passi la tempesta i assumeix responsabilitats. Rebràs l’ajuda d’un signe d’aire que et mostrarà el seu suport incondicional. 

SAGITARI 
Avui solucionaràs un problema que et feia estar neguitós i la teva ment, per fi, descansarà. Ara bé, no et relaxis en l’àmbit personal perquè l’actitud que has tingut aquests últims dies amb algú podria passar-te factura. Mostra l’afecte que sents cap aquella persona. 

CAPRICORN 
Avui et costarà veure el cantó bo de les coses, però no has de deixar-te emportar per la melancolia ni per pensar que no estàs fent prou. Al contrari, estàs vivint una etapa de fort creixement personal i encara que potser tu no ho notis, el teu entorn sí que ho fa. 

AQUARI 
Avui tendiràs a preocupar-te massa per un canvi que no s’ha produït i que, de fet, tampoc saps si es produirà. No pensar en el futur és complicat, sobretot quan hi ha coses que ens importen en joc. Procura, però, en allò que pots solucionar ara. Mantenir-te actiu t’ajudarà a distreure la ment. En l’amor, venen dies estables. 

PEIXOS 
No t’agrada el desordre però de vegades el teu esperit creatiu genera més caos del que voldries. Últimament, t’has deixat emportar molt per la teva part més irracional. Necessites uns dies de descans i de reflexió o acabaràs esgotat. Bones connexions amb les persones del mateix signe que tu.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: