Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 17 de juny de 2023 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
El so de les campanes de la Torre de Big Ben a Londres és tan fort que pot trencar els vidres de les cases properes.

La mel mai no es fa malbé. S'han trobat pots de mel a tombes egípcies antigues que encara eren comestibles després de milers d'anys.

L'Everest, la muntanya més alta del món, està creixent aproximadament mig centímetre cada any a causa del moviment de les plaques tectòniques.

A la ciutat de Colma, Califòrnia, hi ha més residents morts que vius. Els cementiris de la ciutat tenen més de 1.5 milions de tombes, mentre que la població viva és d'uns 1.500 persones.

A l'Antàrtida hi ha un llac anomenat Llac Vostok que es troba sota una capa de gel d'aproximadament quatre quilòmetres de gruix. Aquest llac ha estat aïllat del món exterior durant milions d'anys i es creu que podria tenir formes de vida úniques.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: