Logotip de Adolescents.cat

Selena Gomez explica quin és el projecte secret en el que està treballant

per Redacció, el 15 de juny de 2023 a les 06:00
Selena Gomez ha revelat quin és el projecte secret en què porta uns mesos treballant i que l'ha fet marxar a París: una pel·lícula completament en espanyol.

Això és el que ha explicat ella mateixa a través d'un directe de TikTok. I és que l'artista s'ha deixat veure a la capital francesa des del passat 23 de maig i encara segueix allà, a un estudi de música.


"Ara estic en un estudi (de música) a París, no paro... Estic gravant una pel·lícula que és completament en espanyol, ni tan sols sé què dir sobre això, però ha estat increïble, no puc esperar que la vegeu", ha confessat l'artista als seus fans.
 
De moment no ha aclarit quina és la seva funció en aquest film, però el fet que es mostri tan sovint en un estudi de música ha fet pensar que està gravant la banda sonora.

Tot i això, no seria d'estranyar que fos la protagonista d'un llargmetratge en espanyol, ja que l'artista ha demostrat en diverses ocasions que domina la llengua. De fet, va publicar un EP anomenat 'Revelación' amb 6 temes compostos en gran part en castellà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: