Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 14 al 20 de juny

per Redacció, el 14 de juny de 2023 a les 09:40
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 



Versió sense playbuzz

ÀRIES 
La persona que t’agrada, o la teva parella, no està molt ben vista per algun dels teus amics o familiars perquè creuen que pot frenar les teves ambicions. Consell: està clar que t’ha de fer feliç a tu, però no deixis d’escoltar perquè et poden donar una nova perspectiva de les coses.  

TAURE 
Si tens parella, heu de parlar de com tractar els temes econòmics de manera més justa, perquè sembla que la relació no està equilibrada. Si no en tens, has de deixar estar pendent de la vida sentimental del teu/va ex o no veuràs que hi ha algú que s’interessa per tu. Dia de la sort: 18.

BESSONS 
Aquesta setmana viuràs una situació o veuràs una publicació que farà que definitivament deixis enrere el passat i oblidis del tot a algú que va ser especial. Tens una persona en ment que t’agrada, sigues prudent i discret però no la perdis de vista. Dia de la sort: 17.

CRANC 
Viuràs una situació d’enveja a la qual no estàs gens acostumat/da. Abans de saltar, contrasta la situació i demana opinió a algú de confiança perquè no en facis un gra massa. Consell: Aprofita i explica-li quins nous sentiments tens últimament i així veuràs les coses amb perspectiva. 

LLEÓ 
T’has d’allunyar de les relacions i les persones que no t’aporten res. No te n’adones però estar pendent d’algú que no et mereix t’està fent perdre oportunitats amb altra gent que podrien aportar-te molt. Vés amb compte: hi ha segones oportunitats però no esperis a una tercera.

VERGE 
Sentiràs molta inseguretat i això afectarà les teves relacions amoroses. Donaràs massa importància al que pensen de tu a les xarxes, als likes i sentiràs que necessites mostrar certes coses. Consell: No t’obsessionis amb la imatge i busca la seguretat en fer allò que set dóna bé. 

BALANÇA 
Fa un temps et vas creuar les mirades amb algú que et va atraure a l’instant. Aquesta persona tornarà a aparèixer a la teva vida i has d’estar alerta per no perdre’t cap senyal. No badis i aprofita l’oportunitat perquè les coincidències no existeixen. Connectaràs molt amb els Àries. 

ESCORPÍ 
Sembla que l’amor serà molt important per tu aquesta setmana. Diuen que pols oposats s’atrauen però a vegades, quan trobes a una persona que pensa com tu, sents una atracció especial que et dóna seguretat i segons sembla, tu ja tens algú així al cap. Dia de la sort: 20. 

SAGITARI 
Potser t’estàs fixant o estàs amb algú que no tothom aprova. No és el que sempre havies volgut ni el teu prototip de persona però que les opinions de la resta no et faci canviar d’opinió. Consell: si et fa feliç i ho sents, no tinguis por que et trenquin els esquemes i viu!

CAPRICORN 
Estàs molt centrat/da en tu i això fa que tinguis molta paciència en l’amor. Tens algú al cap però no tens gens de pressa perquè vols tenir-ho clar i vols fer-ho ben fet. Consell: Segueix així i evita imaginar-te coses que encara no saps ni si passaran o et crearàs masses expectatives. 

AQUARI 
Toca relaxar-se  i no atabalar-te per les coses que us afecten i vénen de fora. Aprofita aquesta setmana per parlar-ho tot, per dir-li a aquest algú especial el que sents per ell/a. Vés amb compte: si fas la teva i no et deixes influenciar, aquesta pot ser molt bona setmana en l’amor. 

PEIXOS 
Estàs en un bon moment personal i en el cas que no tinguis parella, et sents més preparat/da per aprofitar les oportunitats que et vénen. Si tens parella o algú en ment, insisteix a passar temps junts aquesta setmana perquè serà molt positiu per la vostra relació. Dia de la sort: 19. 







 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: