Logotip de Adolescents.cat

Així és el puzle del plaer: punts erògens que potser no coneixies

per Redacció, el 13 de juny de 2023 a les 09:35
El cos està ple de zones erògenes: punts sensibles que augmenten les nostres sensacions de plaer. Els llavis, els mugrons, el coll i les orelles són les més conegudes, però n'hi ha moltes més. Així ho asseguren les expertes de Platanomelon en un dels seus darrers vídeos a Youtube. En aquest, repassen les parts més sensibles del nostre cos i com estimular-les. Us en resumim algunes –podeu veure el vídeo sencer més avall-. 

1. Peus, turmells i genolls


couple love GIF
De vegades no centrem atenció en aquestes parts del cos i poden ajudar a relaxar i a augmentar els nivells d'excitació. Pel que fa als peus i els turmells, des de Platanomelón recomanen estimular-los realitzant un massatge amb cremes o olis específics. Pel que fa al genoll, l'ideal és centrar-se en la part posterior, ja que hi passa el nervi ciàtic. Una de les millors maneres per "despertar" aquesta zona del cos és acariciant-la amb les puntes dels dits. 


2. Mans i canells


black and white love GIF
Els canells i les puntes dels dits són molt perceptius és per això que estimular-los, ja sigui llepant-los o acariciant-los, ens ajuda a compartir sensacions i a incrementar la connexió amb l'altre. 

3. Colzes i esquena


mac miller love GIF
Els colzes i l'esquena poden ser una zona erògena? Doncs sí. Estimular aquestes parts del cos amb les puntes dels dits o amb una joguina eròtica, com ara un plomall, intensifica les nostres sensacions i incrementa l'excitació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: