Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 de juny

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2023 a les 09:09
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Tens ganes de canviar certes coses i avui tindràs l’oportunitat de fer-ho gràcies a una proposta que et faran. Això t’omplirà d’energia i farà que dediquis tots els teus esforços a aquest nou projecte.

TAURE 
Tens moltes ganes d’anar a una trobada que significa molt per a tu perquè et fa sentir part d'un col·lectiu. Saps que hi ha moltes persones implicades que et donen suport i això és el que més has de valorar. Centra’t en les coses bones. 

BESSONS 
Deixa de banda aquest comportament que estàs tenint. De vegades ets una persona d’extrems i ara estàs a l’extrem de la fredor. Mantenir-te en actitud tancada no evitarà futures decepcions i farà que les ferides es tanquin més a poc a poc. Prendre’t les coses amb humor serà clau aquesta setmana.

CRANC 
Estàs en un període d’alts i baixos per diverses circumstàncies, però això et servirà per posar en ordre alguns temes personals que ja no poden seguir sent ignorats. Aquesta setmana veuràs clar que has de deixar enrere una persona. 

LLEÓ 
T’explicaran una cosa que et semblarà exagerada i probablement ho és, així que no et deixis portar per aquests rumors que, en certa manera, podrien fer-la mal. Dedica't a les teves coses i procura no parlar amb ningú del tema per no donar-li importància. 

VERGE 
Avui algunes obligacions se't faran especialment pesades i això et farà estar irritable. No caiguis en provocacions, però tampoc callis. Digues el que creus o si no aniràs sumant espines clavades que després costaran d’arrencar. Ets molt bon comunicador, aprofita aquesta habilitat per expressar-te sense ofendre. 

BALANÇA 
Avui algú reconeixerà els teus mèrits. Has de sentir-te orgullós/a d’haver aconseguit tot el que has aconseguit i d’haver-ho fet amb esforç i pràcticament sense ajuda. No siguis modest/a i creu en el teu talent. En l’amor, la sinceritat serà clau avui.

ESCORPÍ
Estàs passant una època en què les relacions personals per tu són molt importants. Si sents que necessites parlar amb algú, demana-li. Podríeu tenir una tarda inoblidable, que s’allargués i acabés amb sorpresa. 

SAGITARI 
Et sentiràs més tranquil/·la perquè algú que et molestava o que et resultava poc agradable s'allunya del teu entorn. Tornes a sentir-te més lliure. Aprofita aquesta sensació per expressar-te i dir en veu alta coses que t’havies guardat. 

CAPRICORN
Avui, un pla que havia de ser tranquil pot acabar convertint-se en una trobada plena d’eufòria i fins i tot una mica romàntica. Deixa que els teus impulsos et guiïn, perquè si et reprimeixes te’n podries acabar penedint. 

AQUARI 
Algú farà aflorar un dubte dins teu i no pararàs de donar-hi voltes. Això et farà recapacitar sobre el teu comportament i també sobre la poca confiança que dones a certes persones. Potser no has de seguir fent les coses com fins ara. 

PEIXOS 
Trobaràs una manera d’aconseguir una cosa que t'havies proposat i que molta gent havia posat en dubte. Tu ho havies vist clar des del principi i això és el més important. Les teves idees encara es faran més fortes i et sentiràs poderós/a. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: