Logotip de Adolescents.cat

Yeri Mua confirma que denunciarà per agressions Naim Darrechi i que està embarassada

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 06:00
Yeri Mua i Naim Darrechi tindran un fill. Així ho han anunciat pocs dies després d'acabar amb la seva relació.

Segons ha explicat Yeri Mua, ella no volia tenir aquest fill amb el tiktoker. De fet, el denunciarà per violència física, agressions amb ganivet i intimidació. Unes acusacions que en Naim ha assegurat que són certes, però que "van ser fruit d'un intent de defensa pròpia", segons diu.

 
@chismeinfluensers Yeri si está embarazada y va a tener a su bebe pero ella no lo quiere #yerimuaa #naimdarrechi #terminaron💔😭 #polemica #chismestiktok #fypシ゚viral #laquesoporte💅🏻💋 #yerimuaa #naimdarrechi #ab0rt0 #yerimua ♬ sonido original - Angelib07

Va ser el tiktoker qui va explicar als seus seguidors que la influencer estava embarassada..

 
@rafaela_ginet Ustedes que opinan? 🤰🏻😭 #yerimua #naimdarrechi #parati #viral #chisme #fyp ♬ sonido original - Chismesito

"Jo no volia que el nadó naixes, tinc moltes coses al cap. No puc creure que la gent em segueixi culpant, titllant d'assassina malgrat que en Naim m'assetjava. Continuaré amb l'embaràs, no sé si serà la millor decisió, no sé si serà el correcte, però continuaré", va explicar en un vídeo la creadora de contingut.

Tot i això, ha assegurat que durà l'embaràs en solitari, que el seu fill no durà els cognoms d'en Naim i que tampoc deixarà que exerceixi com a pare. A més, també ha confirmat que quan arribi a Mèxic el denunciarà i que presentarà vídeos i fotos que demostren el maltractament davant d'un jutge.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: