Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 12 al 18 de juny

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 09:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries:  No deixis de banda a la teva família però tampoc descuidis als teus amics, aquesta setmana et toca trobar l’equilibri. No parlis malament d’un amic perquè tot apunta a que hi haurà un malentès. Sort en l’amor amb els Cranc. Dia de la sort. 15.

Taure: No et quedis enrere per por a perdre, intenta ser una mica més valent i veuràs que les coses t’aniran millor. Accepta el consell d’una persona propera encara que ara no el comparteixis. Compte amb els Capricorn, no et porten res bo. Dia de la sort: 17.

Bessons:  Aquests dies estaràs molt pensatiu i et vindrà bé passar estones sol. No deixis que el comentari d’un adult s’interposi en els teus objectius. No tinguis por a apropar-te a una persona que no s’assembla gens a tu, et sorprendrà. Dia de la sort: 12. 

Cranc: Deixa de fixar-te en els teus defectes i viuràs molt més feliç. Aquests dies la teva intuïció és clau per prendre bones decisions i per saber en qui has de confiar. Les relacions amb els Escorpí es veuran afectades però tens sort amb els Verge. Dia de la sort: 14.

Lleó: Conviure amb altres persones és complicat, aquesta setmana et toca ser una mica més comprensiu i adult. La teva sensibilitat atraurà a una persona a la teva vida, esbrina si vols una amistat o alguna cosa més. Dia de la sort: 15.

Verge: Aquesta setmana estaràs molt sentimental i hi haurà coses que t’afectaran. És un bon moment per desfogar-te amb els teus amics explicant com et sents i, per què no, parlar també amb la persona que t’agrada. Dia de la sort: 17.

Balança: És una bona setmana per fer coses amb els amics però especialment per conèixer gent nova que estarà present al teu futur. Has de mimar més a una persona important que sempre ha estat al teu costat. Dia de la sort: 15. 

Escorpí: Respira i intenta no perdre els nervis amb una situació entre amics, intenta ser la persona mediadora. Aquesta setmana ho tens tot a favor teu per explicar els teus sentiments a aquesta persona especial, no la deixis escapar. Dia de la sort: 16.

Sagitari: Aquesta és la teva setmana! Saps quan les coses surten bé perquè si? Doncs ara et passa això! Gaudeix del moment! No et preocupis per res! La teva positivitat es contagiosa i els altres ho notaran. Dia de la sort: 14.

Capricorn:  No facis coses que et fan sentir incòmode, aquests dies prendràs decisions encertades. Un amic et necessita al seu costat, sigues comprensiu. L’amor es presenta a la teva vida com un misteri, intenta prendre-t’ho amb calma. Dia de la sort: 15.

Aquari: Deixa de complicar-te la vida, ara mateix és millor que intentis oblidar aquest problema. No t’allunyis dels teus amics, en aquest moment és el pitjor que pots fer. Tens sort amb els diners i en l’amor però no ho intentis amb els Sagitari. Dia de la sort: 13.

Peixos:  A finals de setmana viuràs moments intensos que t’aportaran felicitat. Intenta estar més per tu per esbrinar com solucionar els problemes que tens dins teu. Aquests dies et sentiràs més segur de tu mateix gràcies als teus amics. Dia de la sort: 15.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: