Logotip de Adolescents.cat

Confirmada la relació entre la Shakira i aquest famós pilot

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 06:00
S'ha confirmat la relació entre Shakira i Lewis Hamilton. La revista People ha assegurat que la cantant i el corredor de Fórmula 1 van començar la seva relació sentimental fa uns mesos.

De moment encara estan començant i es troben en el millor moment de la relació, on tot és nou i divertit. L'últim cop que se'ls va veure junts va ser la setmana passada al circuit de Montmeló, quan el pilot va convidar a l'artista a gaudir de la carrera del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1.


Cap dels dos ha confirmat la relació i és la primera persona amb qui la Shakira està després de la seva ruptura amb en Piqué. Caldrà esperar que es confirmi més endavant, quan la relació es consolidi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: