Logotip de Adolescents.cat

Tots els vídeos d'Ibai Llanos, eliminats: què ha passat?

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 09:04
Han hackejat el canal de Youtube d'Ibai. Poc després d'anunciar que Papi Gavi es retirava de la Velada del Año 3 i que Abraham Mateo el substituiria, l'streamer s'ha adonat que algú havia atacat el seu compte.

Els hackers haurien aconseguit les claus d'accés del canal d'Ibai i haurien començat a tenir el control del seu perfil des d'ahir. Durant aquestes hores, tots els vídeos han estat eliminats i s'ha retransmès una presentació de Tesla, la famosa empresa d'automòbils liderada per Elon Musk.


 

De fet, l'streamer ha decidit agafar-s'ho amb humor i fer broma sobre el tema publicant aquest missatge a les xarxes socials: "Que m'hagis hackejat el meu canal de Youtube és una cosa que em toca les pilotes @elonmusk, m'has fotut el diumenge".

A hores d'ara es desconeix qui ha estat el responsable d'aquest atac, tot i que s'està investigant. Mentrestant l'equip d'Ibai ha estat treballant amb YouTube per a recuperar el control del compte i revertir tots els canvis.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: