Logotip de Adolescents.cat

La parella d'aquesta influencer li ha estat infidel?

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 08:32
Munir hauria enganyat a Andrea Dalmau. Almenys així ho assegura el programa Socialité després de parlar amb un testimoni que va estar de festa amb el jugador del Getafe.

La notícia arriba mentre la parella està de vacances a Grècia des d'on no paren de compartir fotos i imatges plegats.


Què va passar? Segons la persona que ha parlat amb Socialité, Munir va ser infidel a la influencer en una discoteca. "El que més em sorprenia és que no s'amagaven per a res, com si ell estigués solter. Estaven en un reservat només per a futbolistes, però molta gent podia veure'ls i es van liar igualment', va assegurar el testimoni al programa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Andrea Dalmau (@andreadalmauvalls)



"Munir i aquesta noia van estar tota la nit junts. No es tallaven, s'abraçaven i es feien petons davant de tothom", va dir el noi a Socialité. A més, quan la discoteca va tancar, el futbolista i la noia amb qui estava van marxar junts en un cotxe.

De moment, no se saben més detalls ni tampoc hi ha hagut cap reacció per part de Munir ni d'Andrea Dalmau.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: