Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 11 de juny de 2023 a les 07:48

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 12 al 18 de juny de 2023:



Què vols realment? Què et mou per dins realment? Son dies de moltíssima creativitat, de connectar amb el teu cor i amb els teus talents per veure què vols manifestar i cap on vols dirigir la teva vida. I té molt sentit, ja que molts i moltes de vosaltres esteu en dies en què heu d'escollir estudis.


Així que en aquest moment de decisions, dóna't el permís d'alliberar-te dels condicionaments, d'allò que et diu l'entorn i mira què vols tu realment, què et fa vibrar i brillar. És el moment de fer aquest pas cap allò que vols de veritat.

Molta sort!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: