Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 9 de juny

per Adolescents.cat, el 9 de juny de 2023 a les 08:59
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Tens moltes coses al cap i sents que la teva vida és una mica caòtica. És moment de fixar objectius a llarg termini i començar a organitzar-te Posar ordre et farà sentir més motivat. 

TAURE 
Avui podria ser que rebis una notícia inesperada que et beneficiarà. Veuràs com els teus esforços, a poc a poc, es comencen a notar i això et farà recuperar la il·lusió. Aprofita el teu bon estat d'ànim per dedicar temps a una persona amb qui no t'has portat gaire bé últimament.

BESSONS 
Estaràs molt emocional, sobretot en temes amorosos. Tindràs tendència a prendre't les coses a la valenta i això pot provocar malentesos. A l'hora de comunicar-te, pensa abans quin missatge vols transmetre i sigues directe. Intentar camuflar certs pensaments se't pot girar en contra. 

CRANC
Avui veuràs molt a prop un objectiu que t'havies proposat i això et farà sentir orgullós de tu mateix/a. T'adonaràs que has de confiar més en tu i en el teu instint. Quan fas les coses segons el teu criteri, et surten millor. 

LLEÓ 
Avui arribaràs a una persona amb la qual, normalment, no tens gaire connexió. Aprofita aquest moment per dir-li el que vols i no et guardis més el que sents. Les teves habilitats comunicatives juguen a favor teu. 

VERGE 
Ja fa massa dies que t'estàs centrant en les teves preocupacions. Avui un amic/ga et dirà les coses clares i això et farà canviar de perspectiva i gaudir més de moment.

BALANÇA 
Avui podria ser que intentessin convèncer-te d'una cosa que va en contra dels teus principis. Tot i que seran insistents, tens les coses molt clares i sabràs marcar límits. Això et farà sentir millor amb tu mateix/a. 

ESCORPÍ 
Estàs passant per un moment complicat i ple d'inquietuds. Tot així, la trobada amb un amic/ga t'ajudarà a decidir el que vols. En l'amor, deixa't guiar més per la intuïció i no tant per la lògica. 

SAGITARI 
Hi ha comentaris que et fan molta ràbia, sobretot si els diu algú a qui aprecies. Avui hauràs de fer front a paraules que no t'agradaran, però no deixis que això et faci perdre els nervis. Si comences una baralla, pots sortir-ne perjudicat. 

CAPRICORN 
Fa dies que et ve de gust fer una proposa a algú especial. Et fa por que et digui que no, però avui, tindràs una oportunitat molt clara. No donis tantes voltes a les coses i deixa't portar. 

AQUARI 
Hi ha un tema que no aconsegueixes resoldre. Potser és perquè ho enfoques sempre des del mateix punt de vista. Busca una opinió externa i trobaràs una solució que no esperaves. 

PEIXOS 
Et convé intentar calmar les teves emocions. Estàs tenint sentiments contradictoris i et sents perdut/da. Donar-hi voltes, però, encara és pitjor. Busca la tranquil·litat i si cal aïllat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: