Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 10 i 11 de juny

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES: 
Et toca estar més per tu i no tant pels altres. Intenta relaxar-te una mica o prendre't les coses amb més calma i cuida't! Tens molt bona sort durant tot el cap de setmana, especialment amb l'amor. La Lluna t'ha carregat d'energia positiva i aportarà a la teva vida força, il·lusió i confiança en tu. Moment de sort: diumenge al matí.

TAURE: 
Aquest cap de setmana necessitareu més que mai l'abraçada d'una persona que no us ha fallat mai. Esteu una mica confosos i heu de deixar que el temps us acabi guiant. Molt bones energies amb els signes de terra: Taure, Verge i Capricorn. Moment de sort: dissabte a la nit.

BESSONS: 
Els Bessons necessiteu controlar els nervis! Intenteu passar una bona estona familiar, us relaxarà. Teniu bona sort en les relacions personals, especialment amb l'amor durant el diumenge. Moment de sort: diumenge a la tarda.

CRANC: 
El millor que pots fer aquest cap de setmana és concentrar-te en les coses que encara tens pendents perquè sembla que se t'acumulen! Els Cranc no teniu molt bona sort en l'amor aquests dies però sí amb l'amistat, passareu moments inoblidables amb els amics/gues. Moment de sort: diumenge al migdia.

LLEÓ: 
Cap de setmana una mica més tranquil emocionalment parlant. Intentaràs anar a la teva i el millor que pots fer és mantenir-te ocupat tota l'estona per no caure en un bucle. Estigues atent al teu voltant, hi ha algú que no s'atreveix a dir-te tot allò que sent per tu! Moment de sort: dissabte a la nit.

VERGE: 
Intenta no ficar-te massa en una discussió entre amics, tot indica que pots acabar sent tu el pitjor perjudicat! Els Verge estareu molt sensuals aquest cap de setmana, la vostra autoestima millora molt i despreneu un magnetisme especial. Moment de sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA:
Aquest cap de setmana els Balança teniu bona sort en general. Sembla que faràs un darrer esforç per aconseguir una cosa que vols fa temps i en els pròxims dies obtindràs molts bons resultats! Són dies favorables per a la comunicació i per a relacionar-te amb facilitat. Podries trobar un amor/amistat que t'ompli moltíssim. Moment de sort: dissabte al vespre.

ESCORPÍ: 
Estàs buscant una resposta que en realitat ja coneixes, perquè dones tantes voltes a la situació? Parlar amb un amic t'ajudarà a tenir-ho més clar, no tinguis por de fer el següent pas. Aquests dies passaràs moments per recordar, molt possiblement amb un signe d'aire, Bessons o Aquari. Moment de sort: diumenge al matí.

SAGITARI: 
Aquest cap de setmana gaudiràs d'un encant especial. Aprofita aquests dies que tens de vacances per carregar les piles i oblidar-te de responsabilitats, de problemes... Pensa només a gaudir i descansar, que t'ho mereixes. Moment de sort: diumenge a la tarda.

CAPRICORN: 
Aquest cap de setmana seràs com un huracà, voldràs arrasar amb tot i no hi haurà qui et controli! Tota aquesta energia que portes a sobre et pot servir per canviar la situació amb una persona molt especial per a tu. Si pots, carrega piles amb alguna passejada per la natura. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI: 
Potser ha arribat el moment de ser sincer amb tu mateix i acceptar coses que fins ara havies intentat negar. Hi ha una persona que et farà obrir els ulls i ja no podràs negar la realitat. Moment de sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS: 
Aquest cap de setmana intentaràs controlar una situació que fins ara se t'escapava de les mans i sembla que et sortiràs amb la teva. Tens força descuidat un amic/ga i l'estàs deixant marxar de la teva vida... Sentiràs vibracions especials amb Peixos. Vestir amb tons blancs i blaus et portarà bones energies. Moment de sort: dissabte al migdia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: