Logotip de Adolescents.cat

La importància de parlar durant el sexe

per Redacció, el 12 de juny de 2023 a les 06:00
La comunicació durant el sexe és molt important, però no sempre és fàcil. Un dels motius és perquè actualment el sexe no sol ser una conseqüència d’una relació amorosa, sinó un pas previ a formalitzar la relació. I parlar de sexe amb el teu “quasi alguna cosa” no és el mateix que fer-ho amb la teva parella.

Però per tal que una relació sexual sigui satisfactoria cal que hi hagi comunicació. Cap dels dos és endeví i és impossible saber el què li agrada a la l’altra persona si ella no t’ho diu. Bé, pots aprendre a llegir el llenguatge no verbal, però quan encara no coneixes gaire a la persona pot ser dificil.


En aquest sentit, també és molt important comunicar tot allò que no t’agrada. No has d’aguantar postures que no t’agraden ni fer coses que no vols només per satisfer a l’altra persona. El teu plaer és igual d’important i ho has de tenir en compte. A més, probablement, com millor t’ho passis, millor s’ho passarà l’altra persona.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: