Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 8 de juny

per Adolescents.cat, el 8 de juny de 2023 a les 06:53
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.



 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui recordaràs una etapa de la teva infància que no va ser especialment feliç. No deixis que aquests sentiments negatius et dominin. Estàs vivint una petita crisi, però la teva actitud és clau per sortir-te'n.

TAURE 
No perdis ni un dia més. En el fons tens molt clar que aquella persona no t'està aportant res de bo, així que com més aviat comencis a fer la teva i a no estar-ne pendent, millor. Dedica temps a una afició que t'interessa, t'ajudarà a desconnectar.

BESSONS 
Avui la teva opinió tindrà un pes molt important, així que assegura't d'expressar-la tan bé com puguis. Les teves habilitats socials et serviran per empatitzar amb algú que és força nou en la teva vida i això us unirà molt. 

CRANC 
De vegades la millor manera perquè algú ens expliqui els seus problemes és no pressionar-la perquè ho faci i avui te n'adonaràs. Algú et farà una confessió inesperada que hauràs de saber gestionar de manera discreta. 

LLEÓ
No et torturis pensant en persones que s'ha allunyat del teu costat. Centra't en la gent que continua formant part de la teva vida i, si cal, rememora els bons moments que heu passat. T'anirà bé per adonar-te que no estàs sol i que hi ha moltes persones disposades a caminar amb tu. 

VERGE 
Últimament tens ganes de provar coses noves i de viure-ho tot intensament. Vés amb compte perquè estàs perdent una mica el control i ignorant els consells d'un bon/a amic/ga. 

BALANÇA 
Li parlo? No li parlo? Què pensarà? Deixa de donar-hi tantes voltes i escriu a aquella persona que trobes a faltar. T'emportaràs una sorpresa. Això sí, no t'oblidis de quines són les teves necessitats i d'allò que no vols. 

ESCORPÍ 
Tens prou recursos per aconseguir els objectius que t'has fixat, així que no abandonis encara que les coses es posin difícils. Quedar amb els amics/gues t'ajudarà a recuperar forces i relaxar-te. Aquest cap de setmana, dedica't temps. 

SAGITARI 
Si et mostres tal com ets, avui superaràs un obstacle important. Confia més en tu mateix, perquè ets capaç d'assumir els reptes que et proposis, encara que de vegades tinguis dubtes. Avui et sentiràs molt a prop dels Aquari i els Peixos. 

CAPRICORN 
Avui et sentiràs feliç d'haver pres una decisió que et va resultar molt difícil. T'adonaràs que vas fer bé i que ara estàs molt millor del que estaves temps enrere. Que ningú et prengui aquesta satisfacció. 

AQUARI 
Algú t'ajudarà a no rendir-te i t'aportarà la tranquil·litat que necessites en aquests moments. Fes-li saber que t'està ajudant i deixa enrere la fredor que t'ha acompanyat durant aquests dies. 

PEIXOS 
Et sol costar donar prioritat als teus interessos, però ho hauràs de fer. Comences una etapa on els teus desitjos i necessitats són claus, per tant, els has de tenir en compte i no t'has de sentir malament per fer-ho. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: