Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 7 juny al 13 de juny

per Redacció, el 7 de juny de 2023 a les 09:39
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Estàs enfocat en la família i les persones realment importants per a tu, és per això que deixaràs de banda una mica l’amor. I això està bé també, per què no? AIxò sí, si tens parella l’altra persona ho pot notar, així que intenta tenir un gest d’amor i afecte.

TAURE
Si no tens parella i vols conèixer algú nou, és probable que no sigui el millor moment. Pots tenir moltes oportunitats, però és important que tinguis clar què vols realment. Aprofita per passar temps sol/a, cuidar la família i amistats i pensar en què vols de veritat. 

BESSONS
No et lamentis més pel que has perdut, així no avançaràs. Hi ha coses que ens fan mal, però de tot s’aprèn i sempre que hi ha una ruptura hi ha una nova oportunitat per estimar. És molt important que aquesta setmana et miris les coses amb positivisme, això t’ajudarà a atraure!

CRANC
Aquesta setmana para atenció a l’amor. Si tens parella és important que us mireu profundament i us trobeu i reconegueu en aquesta setmana. Això us farà connectar de manera molt especial. Si estàs solter/a no hi haurà dubtes, et sentiràs amb molta confiança i això treurà la teva part més seductora!

LLEÓ
Vols enamorar a algú i si no confies en tu, fallaràs. L’autoestima i l’autoconfiança és la base de la seducció. Així que si vols iniciar una relació és important que la relació amb tu mateix/a sigui molt bona i sòlida. Sigues valent/a i deixa enrere la timidesa!

VERGE
Si tens una relació segurament estàs passant un moment una mica més baix, però les crisis són necessàries per conèixer-nos més i que la relació es faci més forta. Tot depèn de l’actitud que hi poseu. Amb parella o sense és important que aquesta setmana compleixis amb el compromís que et vas posar i et miris la vida amb més positivisme.

BALANÇA
És un molt bon moment per pensar en canvis importants pel teu camí, sobretot en l’amor. No deixis que altres persones t’influeixin de manera negativa. Que ningú et destrueixi la il·lusió i la felicitat!

ESCORPÍ
Valora els petits moments, que a vegades et costa molt. En l’amor és bo que prenguis totes les opcions que t’arribin i que et facin sentir alguna cosa. És una bona setmana perquè arribi algú nou a la teva vida, però que es quedi o no dependrà de si us podeu entendre i construir quelcom sòlid.

SAGITARI
L’amor s’expressa amb fets i accions, no amb promeses i ja està. Les paraules se les pot endur el vent, així que si estimes molt algú és moment de demostrar-li! Atreveix-te a viure i sentir!

CAPRICORN
Els solters i solteres sagitari podreu explorar la intimitat com mai durant aquesta setmana. Prepara’t per la intensitat i la passió sigui sol/a o en companyia. No et tanquis a coses noves i sobretot no oblidis les bases del bon amor!

AQUARI
No et traeixis a tu mateix/a. Estàs sentint una cosa molt forta per una persona especial, has de ser capaç de dir-ho i veure si aquesta persona sent el mateix. Si no és així, no passa res! Almenys t’hauràs atrevit a dir-ho. Si has deixat una relació fa poc, intenta deixar passar una mica de temps i no forcis els teus sentiments.

PEIXOS
T’estàs començant a adonar que la teva relació no passa pel seu millor moment, és molt important que et cuidis i que no et responsabilitzis del que està passant. Les crisis són necessàries per millorar i construir coses noves més alineades al que volem. Els i les solters/es buscareu una relació que vagi més enllà d’un rotllo.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: