Logotip de Adolescents.cat

Què ha passat amb Mara Jiménez i aquest youtuber?

per Redacció, el 6 de juny de 2023 a les 09:38
El youtuber Adrián d'Oliveira va ser expulsat de la presentació del segon llibre de Mara Jiménez, influencer (@croquetamente), actriu i activista. Tot va començar amb una pregunta que ell va llançar durant el torn de paraula del públic: "Per què els blogs sobre anorèxia es tanquen i els que fomenten l'obesitat no?".

Mara Jiménez va explicar que l'anorèxia és una de les principals causes de mort al món, mentre que l'obesitat és un factor de risc com, per exemple, fumar. Tot i això, el youtuber va continuar fent preguntes "incòmodes" i va incrementar la tensió.
@..mistory #parati #FNAC #GORDOFOBIA #risa #unadietaestricta😎😎😎 #unadietaestricta #unadietaestrictayejercicio #dieta_estricta😂🤭 #fyp #foryou #jsjsjsjssjs #jajajaja #tomala ♬ original sound - mistory

Al final, la Mara va demanar que vingués el personal de seguretat i que el youtuber sortís de la sala.

Adrián d'Oliveira ha assegurat a Antena 3 que ell va arribar allà de casualitat i que va fer "preguntes coherents" sense voler ofendre a ningú.


Per la seva part, Mara Jiménez ha explicat que el youtuber va irrompre en la presentació del llibre, que no el va censurar en cap moment i que li va respondre de manera educada fins que no va tenir més remei que demanar que marxés.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: