Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 611]

per Redacció, el 10 de juny de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Tinc un germanastre de 16 anys. Ell és guapíssim i està molt bo, però òbviament jo no li deia perquè érem germanastres, però sempre hi havia tensió sexual entre nosaltres. Un dia amb la família vam anar de viatge, quan els nostres pares van sortir a fer un volt vaig anar al lavabo on ell just acabava de sortir de la dutxa. Estava super sexy amb la tovallola a la cintura i els abdominals marcats. Vaig sortir ràpidament, però ell em va dir si volia entrar. Jo estava super tallada, però em va ser igual i vaig entrar ens vam començar a liar i al final vam acabar follant al llit dels nostres pares. El meu primer i millor polvo de ma vida.

Noia, 15 anys
En un campament vaig conèixer a un noi i després d'estar tota la setmana agafant-nos ganes, l'última nit es va colar a la meva habitació i ens vam acabar liant i tocant. El que més morbo ens va fer és que les meves companyes d'habitació estaven dormint al costat i els monitors podien entrar en qualsevol moment. Crec que no ens van pillar.

Noi, 18 anys
Em vaig enamorar d'una noia que anava a la mateixa classe que jo a primer de batxillerat, però no acaba d'atrevir-me a fer el pas i parlàvem molt esporàdicament. Fins que el dia de la graduació em vaig llançar i resulta que ella sentia el mateix. Ens vam començar a liar que flipes i la cosa va anar a més fins que vam acabar follant amagats en una habitació de la casa on fèiem la festa. Pensava que mai ho aconseguiria. El millor dia de la meva vida.

Noi, 14 anys
Un dia vaig anar a passejar amb un amic al bosc, (tots dos som bi) i va començar a preguntar si li mamaria i tal fins que em va baixar els pantalons em va fer una palla i li vaig mamar. Quin morbo!

Noia, 15 anys
Vam sortir el meu nòvio i jo a dinar i quan vam anar a casa caminant, ens estàvem calentant molt i quan vam arribar estaven els seus pares i la seva germana i ho vam fer. El millor polvo quin morbo!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: