Logotip de Adolescents.cat

La postura de la papallona: la posició per estimular una de les zones més erògenes del cos

per Redacció, el 2 de juny de 2023 a les 10:24
Hi ha postures sexuals molt conegudes que, amb una petita variació, poden aportar més plaer. Aquest és el cas del missioner, una posició que ha donat peu a altres pràctiques com ara la postura de la papallona, la qual permet una major estimulació del punt G.

La clau perquè aquesta postura funcioni és col·locar-se en la posició adequada. Un dels membres de la parella s’ha de tombar a la punta del llit o en un lloc relativament alt que li ofereixi la possibilitat de posar-se en un cantó, com ara una taula. Un cop fet, la persona ha d’aixecar les cames i col·locar els peus damunt les espatlles de la seva parella fins que l’esquena formi una línia més o menys recta. D’aquesta manera la pelvis queda més aixecada i l’estimulació del punt G –amb penetració, dits, joguines sexuals…- és molt més directe.

harry orgasm GIF
En ser una postura que cansa, al cap d’una estona es pot variar i passar a la posició de la “cullera”. En aquest cas, la persona que està sent penetrada es col·loca estirada de costat, fent la “cullereta”, metre que la seva parella la segueix estimulant estant dempeus i mirant recta. És a dir, qui pentra no canvia de posició. És una variació simple, però segons els experts amb sexologia, les sensacions són molt plaents.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: