Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les coses que més ens agraden durant el sexe, segons un estudi

per Redacció, el 1 de juny de 2023 a les 09:14
Molts cops a les sèries i al cinema se'n mostra un sexe poc realista i divers. Per tal de combatre aquesta imatge "idealitzada i imposada socialment", la marca eròtica Bijoux Indiscrets ha preguntat als seus clients com viuen ells el sexe i quines són les coses que més els agraden quan estan al llit amb algú.

Els resultats de l'estudi mostren que només un 7% dels enquestats prefereixen la penetració abans que el sexe oral, una de les pràctiques preferides dels participants (66,8%) juntament amb la masturbació. D'altra banda, un 26,54% assenyalen els petons i les carícies com allò que més els excita.

Així doncs, tot i que el sexe es relaciona molt sovint amb la penetració, és molt més que això. De fet, tal com manifesten els resultats de l'enquesta, gaudim molt més dels preliminars i de tocar-nos l'un a l'altre, que no pas de l'acte sexual en si. 

Esteu d'acord amb els resultats de l'estudi?

 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: