Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 31 de maig de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Ho vaig deixar amb el meu nòvio i el seu millor amic va estar amb mi quan ho vam deixar. Ell diu que està de part seva, però el que no sap el meu ex és que cada tarda després de l'institut ve a casa meva i passen coses.

Noi, 18 anys
Tinc el front molt gran i m'agrada camuflar-lo amb el meu serrell, però els meus amics no ho saben, i em diuen casquet volador.

Noia, 14 anys
Tinc una amiga que viu a NY. El cas és que no sempre l'aprecio, ja que la meva mare té més ulls per ella que per mi i això em provoca certa gelosia. Fa poquet, va venir a la meva ciutat, i la meva mare, com no, la va convidar a casa. Resulta, que ens vam acabar liant les dues al llit a la nit. No tinc del tot clar com va anar això. I ara tinc por, ja que marxo a NY a casa seva aquest estiu, i no vull que torni a passar, ja que no m'agrada.

Noi, 17 anys
Tinc difàl·lia (dos penis) i ningú a part dels meus pares i el meu metge ho sap.

Noia, 20 anys
Em vaig arribar a inventar una història d'amor. Aquesta història els hi vaig explicar a les meves amigues com si fos totalment real quan no era res veritat. L'única veritat era que parlava amb aquella persona i ja està. Vaig estar durant un any amb aquesta mentida i els hi vaig dir que lo nostre s'havia acabat. Mai han sabut que era tot mentida.

Noi, 19 anys
Confesso que m'agradaria fer ballet amb roba de noia.

Noia, 15 anys
Fa temps vaig crear-li un perfil de Facebook a una noia per «putejar-la», però finalment no vaig escriure-hi res, ja que em va saber molt de greu. No n'estic pas orgullosa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: