Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes confessa que li han estat infidel

per Redacció, el 31 de maig de 2023 a les 07:52
Aquesta setmana Laura Escanes ha acabat la primera temporada d'Entre el cielo y las nubes, el podcast que va posar en marxa fa uns mesos. L'última convidada ha estat la influencer Violeta Mangriñán, amb qui han estat parlant sobre com van ser els seus principis a les xarxes socials, els seus papers en programes de televisió i també les seves relacions personals.

De fet, una de les converses que més s'ha allargat ha estat sobre infidelitats. Violeta Mangriñán ha fet referència al dia en què Fabio, la seva parella i pare de la seva filla Gal·la, es va fer un petó amb una altra noia en una discoteca. Uns fets que es van fer públics fa anys i que ella va decidir perdonar. "Si hagués tingut relacions sexuals amb la noia, crec que no hauria pogut perdonar-li", ha assegurat.


Per la seva banda, Laura Escanes ha indicat que ella també va passar per un moment similar."Jo sempre deia: no perdonaré una infidelitat, i la vaig perdonar", ha dit sense revelar el nom de la persona que la va enganyar.

Això ha fet que molts usuaris comencessin a especular sobre si podria tractar-se de Risto Mejide, el seu exmarit, Álvaro de Lluna, el seu nòvio actual, o alguna parella del passat menys coneguda.


Sigui com sigui, les dues influencers han volgut deixar clar que creuen en l'amor per tota la vida. "Jo vull creure que sí. Si tinc una relació, ho dono tot i ho faig pensant que és per sempre", ha dit Violeta Mangriñán. "Si comences una relació pensant que l'acabaràs, deixa-ho", ha remarcat Laura Escanes.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: