Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Anem a la mateixa classe. Des que vas arribar que vaig veure que tenies uns ulls preciosos i fa uns mesos que crec que m'has començat a agradar. No crec que sigui igual per a tu, perquè els de la classe diuen que t'agrada una altra, i crec que és veritat. Jo sóc molt vergonyosa i no dic mai res a classe, i tu, no ets com els altres, salvatges, ets diferent d'ells, i m'agrada.
El teu nom comença per J.

Noia, 13 anys
Ets el nòvio d'una amiga meva, i últimament parlem molt per WhatsApp. Et vaig intentar ajudar quan ella et va fer ALLÒ (ja saps que), però veig que encara surts amb ella. Em sento fatal quan parlem d'ella o a les cadenes de fotos surt per allà. M'encantaria enrotllar-me amb tu, però no vull que talleu per mi (no em vull morir). El teu nom comença per J i el meu per B. Si llegeixes això doncs... Mira, ja saps qui m'agrada (que fa uns dies que m'ho preguntes).

Noi, 16 anys
Vas començar a donar-me likes a les històries i jo et vaig seguir el rollo m'has obert diverses vegades, però sempre acabes tu la conversa. Les miradetes de festa diuen el contrari del que fas per Instagram...

Noia, 16 anys
Ens hem conegut aquest any a l'insti, fem els dos 1r de batxillerat al Pere Vives i anem a la mateixa classe. En un principi no m'havia fixat en tu, però ara m'agrades. Algun cop de festa hem parlat, però poca cosa. El teu nom comença per A i el meu per J. Portes un mullet i vesteixes molt bé.

Noi, 18 anys
L'altre dia et vaig dir que em feia mal la nostra situació i que millor que no parléssim fins que tinguessis més temps i les coses més clares. A dia d'avui només han passat tres dies i ja em penedeixo. Necessito parlar amb tu, encara que em contestis amb monosíl·labs. Necessito seguir tenint l'esperança que un dia, després de tots els impediments, podrem abraçar-nos i dir-nos que ens estimem veient la posta de Sol. Necessito tornar a parlar amb tu. Estic més trencat quan no parlo amb tu.

Noi, 17 anys
Ets una noia del meu insti, ets un any més petita que jo. Fem una assignatura junts, ens portem bastant bé. El teu nom comença per C i el meu per J. Si llegeixes això (que ho dubto), fes-me un senyal.

Noia, 15 anys
Ets més petit que jo, som amics, però últimament sento alguna cosa per tu. A vegades crec que tu també sents el mateix, però em fa por que no sigui així. Espero que si sents alguna cosa m'ho diguis ja!!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: