Logotip de Adolescents.cat

Aquesta influencer espanyola, parella d'aquest jugador del Barça?

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 09:58
Fa poc Abril Cols va trencar la seva relació amb Fermín Aldeguer, motorista de Moto 2. La influencer va insinuar a través de Twitter que el pilot li havia estat infidel. "Que el teu nòvio es parli amb ties que no coneix (no són les seves amigues) per Instagram, els expliqui les seves coses, els contesti stories i li faci gràcia, us sembla de ser infidel o no? Gràcies és per a una amiga", deia Abril Cols.

Tot i les acusacions, el Fermín va decidir no pronunciar-se i mantenir-se al marge, però sembla que no està gens d'acord amb el comportament de la seva ex. Ho sabem perquè Tania Deniz, exconcursant de La Isla de las Tentaciones i amiga del pilot, ha volgut donar més detalls sobre la relació del motorista i la influencer.


"Ell no vol parlar públicament sobre el tema, perquè aquest no és el seu món, però li molesta que es diguin coses que no són certes" ha assegurat la Tania a Mtmad. A més a més, l'exconsursant de La Isla de las Tenaciones ha desmentit la versió d'Abril Cols i ha subratllat que el principal motiu de la ruptura va ser la relació d'aquesta amb Pedri.
 
@abelplanelles

Fermin Aldeguer responde a Abril Cols💥


♬ No_se_ve.mp3 - Emilia & LUDMILLA & Zecca

I és que, segons ha explicat, la influencer va mantenir una relació sentimental amb el jugador del Barça abans d'estar amb Fermín. Relació que no es va fer pública, però sobre la qual hi havia molts rumors.

De fet, el que va molestar a Fermin és que, quan ja estava amb ella, la influencer anés amb camp del Barça amb una samarreta de Pedri i fes créixer les especulacions sobre que eren parella.

"És una falta de respecte pujar fotos amb la samarreta de certa persona amb la qual has tingut alguna cosa quan tens una altra parella", ha dit la Tania.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: