Logotip de Adolescents.cat

L'ostra, la posició que augmenta l'estimulació

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 08:13
Hi ha posicions que requereixen certa flexibilitat, però alhora garanteixen una major estimulació i, per tant, plaer. Aquest és el cas de la postura anomenada ostra o ostra vienesa la qual rep aquest nom perquè, un cop col·locats els dos membres de la parella, dibuixen la figura d'aquest animal marí.

En què consisteix? La persona que serà penetrada s'estira, panxa amunt, sobre del llit i aixeca les dues cames, com si volgués tocar el sostre. L'altre membre agafa les cames de la seva parella, les empeny suaument cap a les espatlles de l'altre i la penetra. Pot fer-ho vaginalment o analment i també es pot fer servir una joguina sexual.

Aquesta postura fa que la penetració sigui molt profunda i el frec intens, augmentat així les sensacions de plaer. Ara bé, cal tenir en compte que no és senzilla i que pot cansar. És per això que es poden provar altres alternatives com:

L'enclusa


És similar, però la persona que està estirada al llit, en comptes d'estirar les cames cap enrere, les estira cap amunt i recolza els peus a les espatlles de la seva parella.

La profunda


La persona que està estirada sobre el llit, col·loca les cames cap amunt i les recolza damunt les espatlles de la seva parella, la qual estarà col·locada de genolls i amb els glutis de l'altre a les seves cuixes.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: