Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 





Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Cada dia que estic a casa ma mare agafo el seu satisfayer i em masturbo, i sempre em corro. Total, que al principi ho feia només quan estava sola a casa, però ara m'és igual i ho faig encara que estigui el meu avi, el meu germà, ma mare, la meva àvia i, fins i tot, el meu padrastre. El millor és que mai em pillen i el morbo fa que sigui millor.

Noia, 15 anys
No em sento gens bé sent amiga de la meva colla d'amigues (em cauen bastant malament i sempre considero que no tinc amics). El cas és que no em vull barallar amb elles ni acabar malament perquè no tindria ningú més amb qui sortir...

Noia, 17 anys
Molts cops em fa massa pal quedar amb gent per fer treballs i com no em coneixen gaire els hi dic que he de cuidar a les meves germanes petites. En realitat no tinc germans, però pujo una història a l'Insta amb les meves cosines i ara mitja classe es pensa que tinc 2 germanes.

Noi, 20 anys
El meu pare és homòfob i jo soc gay. La cosa és que em vaig instal·lar una app de cites i vaig estar parlant un home gran. Cap dels dos ensenyava mai la cara, però amb ell podia parlar de tot i em sentia escoltat. A part que també em consentia i estava prou bé. Un dia, després de 6 mesos parlant, vam quedar en un lloc específic i vam especificar com vestir-nos per reconeixer-nos... I qui hi havia allà? El meu pare. Ell no em va veure (ja que vaig marxar a temps), però igualment em fa sap greu per ma mare.

Noi, 13 anys
Tinc bastants amics i amigues, però, dels que jo considero "amics de veritat", en tinc 3 a l'insti i 5 a l'escola de música. A causa dels pocs amics amb els que em senti a gust al 100% a l'insti, em sento sol, molt sol. En canvi, amb els de música (la majoria 1-2 anys més grans) m'avenc millor. Això gairebé no ho sap ningú, i ningú ho sospita, ja que a l'insti tinc el paper del típic que sempre està content i rialler.

Noia, 17 anys
La cosa és que el pare de la meva xicota és bastant jove. Un dia estàvem a la seva piscina, quan la meva xicota va marxar al lavabo vam aprofitar, ens vam liar i en el temps que teníem va fluir la cosa, em va posar molt calenta, ella no sap res.

Noi, 14 anys
Fa aproximadament 2 setmanes vam fer una festa a la qual i hi havia 2 noies amb nòvio. A principis de la nit vaig anar a parlar amb una d'elles i em vaig liar, al cap de poc que marxes ella vaig estar tontejan amb l'altra i també m'hi vaig acabar liant. La gent es pensa que no ens hem liat. Una o ha deixat amb el nòvio.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: