Logotip de Adolescents.cat

Sebastián Yatra parla per primera vegada de la seva relació amb l'Aitana

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 06:00
Cap dels dos ho ha volgut confirmar encara, però la relació entre l'Aitana i en Sebastián Yatra està més que confirmada.

Recentment, van sortir a la llum unes fotografies on se'ls podia veure agafats de la mà passejant per Madrid. I és que el seu romanç és un punt d'interès per a moltes persones i mitjans de comunicació, per això Vanity Fair Espanya va intentar abordar aquest tema durant una entrevista amb el cantant.


El colombià va reconèixer que està vivint un moment molt alegre a nivell personal i que això es reflecteix en la seva música. A més, va explicar que està "vivint tot com molt naturalment" i que "és maco viure les coses sense exposar-les, però sense amargar-les".

Per tant, la parella no té intenció de confirmar la seva relació, però tampoc l'amagarà. I és que tots dos són conscients que estan en el punt de mira, però, com va dir en Sebastián: "un viu la vida naturalment, com Jim Carrey a 'El show de Truman', però adonant-se de tot el que passa al seu voltant. No és que no me n'adoni, però a mi no em molesta perquè sóc molt tranquil".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: