Logotip de Adolescents.cat

La pregunta que t'has de fer per saber si realment vols estar amb la teva parella

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 06:00
Quan comences a sortir amb una persona, és normal preguntar-te si realment vols estar amb ella a llarg termini. És una pregunta difícil de respondre, ja que al principi és quan estàs més enamorat/da i et costa ser objectiu/va.

Per aquest motiu és important saber formular les preguntes correctes. Una de les qüestions clau que pots plantejar-te és la següent: "Si existissin més persones com ella, el món seria un lloc millor?".


Aquesta pregunta et permetrà deixar de banda els teus sentiments i centrar-te en com és realment la persona. Et farà indagar en els valors i les qualitats que t'atrauen d'ella i que et fan voler estar al seu costat. I, sobretot, et despertarà la teva admiració cap a ella, un factor molt important.

A més, també podràs tenir en compte com es comporta amb la resta de persones i quins són els seus objectius i filosofia de vida. Si coincideixen amb els teus o amb el que busques en una parella, sabràs que és ella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: