Logotip de Adolescents.cat

Avantatges de la masturbació mútua

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 06:00
A mesura que avança una relació els nivells de libido van disminuint a causa de l'habituació. És normal, ja que el cervell comença a repartir menys neurotransmissors motivadors. Però, tot i que no sigui cap drama, no significa que no es pugui fer res per remeiar-ho.

Com explica la terapeuta sexual Allliyah Moore a Poosh, la masturbació mútua pot ser una solució. "Tocar-se és la millor manera de trobar els punts sensibles i practicar els moviments específics que condueixen a millors orgasmes, el que fa a tots dos millors a l'hora de donar-vos plaer", diu.


A més, "la masturbació mútua també és un meravellós joc previ", una cosa que molts se salten amb massa freqüència: moltes parelles insatisfetes amb la seva vida sexual estan perdent l'impuls perquè es precipiten al sexe amb penetració amb més rapidesa de la necessària.

Per tant, incloure la masturbació mútua, veure la cara de la teva parella, provar diferents tècniques... és una manera d'enviar nous estímuls al cervell i augmentar la libido. Així que treure totes les inseguretats i agafa la mà de la teva parella per guiar-la amb els teus moviments preferits.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: